Zaken doen in stijl

Zakelijk, maar niet saai!

Gedimeda Interieuren BV in Kortenhoef (Het Gooi) doet ook meubelmaatwerk voor bedrijven. Wilt u een ander thema voor uw winkelinterieur, is het tijd voor een gebruiksvriendelijke keuken of wilt u een overzichtelijker kantoor? Wij zijn ervaren en gespecialiseerd in meubelwerk op maat en maken elke werkplaats in de door u gekozen stijl.

Horeca-interieur

Voor bedrijven in de horecasector is het belangrijk dat hun interieur gebruiksvriendelijk is en een lust voor het oog. Wij maken diverse bedrijfskeukens, tafels en bars. Zo hebben we de hele aankleding van een McDonald’s vestiging gedaan.

Kantoorinterieur

Een zakelijk interieur hoeft niet stijlloos of saai te zijn. Integendeel, als u vergadert in stijl dan bevordert dit de werksfeer en dus ook de resultaten. Gedimeda Interieuren BV helpt u graag aan nieuwe vergadertafels!

Praktijkruimte

Wij zijn ook de geschikte partner om uw dokter- en tandartsenpraktijk in te richten. U wilt uw medische bibliotheek uitbreiden met grotere kasten of u bent toe aan een groter bureau? Daarvoor is Gedimeda Interieuren BV het juiste adres!

Winkelinterieur

Alles wat een winkel vereist voor optimale verkoop kunnen wij voor u maken: van toonbanken tot vitrinekasten en presentatietafels.